Kick off training op maandag 19 augustus 2019.

Op maandag 19 aug. geven we het startschot voor het nieuwe seizoen.

Vanaf dan kunnen de volwassenen (vanaf 17j) terug bij ons terecht op maandag, woensdag en vrijdagavond. Op dinsdagavond is het de beurt aan onze Juniors (11 tot 16j).

Wil jij ook weerbaarder, assertiever en zelfzekerder zijn terwijl je ook nog aan je conditie werkt? Bij Praetorium ben je hiervoor aan het juiste adres, wij leren jou onder professionele begeleiding om jezelf en je geliefden op een adequate manier te beschermen. Je leert geen nutteloze dingen zoals grepen en klemmetjes of allerhande choreografische toestanden die toch niet werken onder de stress, maar enkel doeltreffende zaken die jouw kansen verhogen bij een reële confrontatie.

Zin om te starten? Kennismaken kan via een proefles, deze kan je hier boeken.

 

Tot binnenkort,

Danny De Vuyst